skip to Main Content

Zon, zee en strand, het leven op Aruba is er een voor in de boeken. Inwoners en bezoekers van Aruba weten maar al te goed wat het eiland te bieden heeft. Vanwege de altijd voortreffelijke weersomstandigheden is de sfeer dan ook altijd goed. En dat heeft ervoor gezorgd dat u tegenwoordig bij het zoeken van een appartement in Aruba op flinke concurrentie kunt stuiten.

De Arubaanse woningmarkt is namelijk zeer populair. Steeds meer mensen willen een appartement op Aruba huren. Hierdoor lijken vooral goedkope appartementen ondenkbaar te zijn. Tenminste, niet bij Patiri. Wij hebben namelijk een aanbod met appartementen waarvan de huurprijzen meer dan redelijk zijn.

Hierdoor wordt wonen en werken op Aruba niet alleen nog leuker, maar ook betaalbaar.

Ons aanbod

Waar hoort een appartement op Aruba aan te voldoen?

Waarschijnlijk heeft u al een lijstje met eisen waar uw nieuwe appartement op Aruba minimaal aan dient te voldoen. U heeft al besloten om een appartement op Aruba te willen huren, u heeft dan ook de vrijheid om het appartement te kiezen dat het best op uw wensen aansluit.

Als u namelijk voor langere tijd van plan bent om op Aruba te verblijven (of als u hier al langere tijd woont), wilt u dat het appartement aan alle gemakken voldoet. Wij kunnen u vertellen dat alle appartementen uit ons aanbod hier ruimschoots aan voldoen.

Want waar kunt u zoal bij het huren van een appartement op Aruba van Patiri op rekenen?

  • Een stabiele WiFi-verbinding
  • Airconditioning
  • Kabeltelevisie
  • Inverter koelkasten
  • Onderhoud aan zwembad, tuin en woning (indien van toepassing)
  • Flatscreen televisie

Dit zijn de minimale voorzieningen die bij alle van de door Patiri aangeboden appartementen beschikbaar zijn. Voor een groot deel van de appartementen zijn extra voorzieningen beschikbaar. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de pagina van het desbetreffende appartement.

Voor langere tijd een appartement huren? Dat kan!

De door Patiri aangeboden appartementen zijn allen beschikbaar voor de long term verhuur. Dat wil zeggen dat u voor de periode die u wenst, of dat nu een jaar of langer is, een appartement bij ons kunt huren.

Veel van onze huurders hebben voor Patiri gekozen omdat ze weten dat het overgrote deel van onze appartementen voor de lange termijn verhuurd wordt. Hierdoor kunnen de verhuurders rekenen op een huurder die met zorg met het appartement omgaat. Ook de sfeer rondom de appartementen is hierdoor beter doordat mensen naar elkaar omkijken.

Alhoewel wij goedkope appartementen aanbieden, voelen de appartementen niet goedkoop aan. Dit benadrukken wij in het speciaal omdat u voor een langer verblijf wel wilt kunnen rekenen op een prettige ervaring.

Goedkope appartementen huren bij Patiri

Gemak en comfort staan bij Patiri voorop. Dit alles moet wel mogelijk zijn tegen een eerlijke prijs. Aruba is dan ook geen Hawaii of Sint Maarten waar de prijzen aanzienlijk hoger liggen. Op Aruba kunt u al het bovenstaande vinden zonder hier de hoofdprijs voor te betalen. En dat maakt een verblijf op dit indrukwekkende eiland een stuk leuker.

In ons aanbod komt u verschillende, volgens ons, goedkope appartementen tegen die voorzien zijn van de grootste gemakken. Van een groot zwembad tot een patio waar u aan het einde van de dag tot rust kunt komen.

De meeste appartementen hebben de beschikking over een gemeenschappelijk zwembad. Zo kunt u na een lange dag werken heerlijk afkoelen. Of u loopt gewoon naar de zee welke meestal op loopafstand te vinden is.

U kunt bij Patiri een appartement op Aruba huren door op een van de ‘advertenties’ op onze website te reageren. In het bovenstaande overzicht kunt u de verschillende beschikbare appartementen bladeren. U kunt vervolgens zoeken op eigenschappen als het aantal kamers, de locatie en de prijs. Hierdoor kunt u eenvoudig op goedkope appartementen op Aruba filteren.

Kom met ons in contact!

Ziet u een appartement dat aansluit op wat u zoekt? Dan komen we graag met u in contact. U kunt op de pagina van het desbetreffende appartement reageren. Door een vrijblijvende aanvraag te doen, controleren wij de beschikbaarheid van het appartement en sturen wij u een overzicht van de kosten op. Hierna kunt u bepalen of dit met uw wensen overeenkomt.

Mocht u niet een appartement in ons overzicht kunnen vinden, adviseren wij u alsnog contact op te nemen met een van onze medewerkers. De kans is groot dat wij in ons netwerk wel een appartement kunnen vinden wat aansluit op uw wensen. Ga voor meer informatie naar onze contactpagina.

Zoek in ons appartement aanbod

Zoek in ons aanbod appartementen op Aruba in het overzicht hierboven.

Vind het perfecte appartement!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig het appartement dat bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083