Ga naar hoofdinhoud

Natuurlijk wil je weten met wie je nu precies in zee gaat. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Wij zijn Luc & Angela de Jong, sinds 1992 samen als partners en later ook als ondernemers. We delen samen de passie voor reizen, houden van een aangenaam klimaat en gaan graag een avontuur aan. Ons avontuur op Aruba begon na een fijne vakantie op het eiland. We hadden overigens allebei binding met ‘de West’; Luc is op Aruba geboren en Angela heeft in haar jonge jeugd enkele jaren op Curaçao gewoond. Dat maakte dat wij begin 1995 samen besloten plannen te maken voor een verhuizing naar Aruba. In januari 1996 hebben wij een container met wat inboedel verscheept en samen met 2 katten en ieder een koffer stapten wij uiteindelijk in februari 1996 op het vliegtuig naar Aruba.

Het was Luc zijn droom om ooit een eigen huis te bouwen. Komend uit de autobranche en met een voorliefde voor techniek en bouwen zou dat mogelijk moeten zijn. Eenmaal daar kochten wij na 3 weken een stukje grond met een fundering om die droom te kunnen realiseren. Van een woning zoals getekend op de bouwplannen kwam het echter niet. De vraag naar appartementen bleek groot en wij besloten om – gezien het feit dat er veel bezoek over zou komen – de oorspronkelijke bouwtekening aan te passen en er 2 appartementen van te maken. Nog voordat het eerste appartement klaar was, was deze op papier al verhuurd. Met die gedachte volgden in rap tempo nog meer plannen en appartementen. Uiteindelijk ontstond na enkele jaren het idee om een kleinschalig complex te creëren met zwembad en tropische tuin rondom met veel privacy voor de bewoners.

Luc was overdag aan het bouwen, leerde Spaans van de Venezolaanse en Colombiaanse bouwvakkers en wisselde het bouwproject af met zijn baan als schade-expert in de autobranche. ’s Avonds gaf hij lokale leerlingen les in het spuiten van auto’s. Angela volgde diverse cursussen Papiamento, werkte eerst in de hotellerie en kon vervolgens aan de slag bij een Amerikaans bedrijf in verzekeringen. Na dit enkele jaren te hebben gecombineerd besloten we samen onze banen op te zeggen en voor 100% in het bedrijf te stappen. We deden alles samen en service was en is onze drijfveer. Met een fijn team en diverse onderhoudsbedrijven maken wij dat het huren van een accommodatie bij Patiri bijdraagt aan een fijn (tijdelijk) verblijf op Aruba, your home away from home. We verblijden naast onze comfortabele woningen, een heerlijke tuin met zwembad onze (aanstaande) huurders graag met fijne tips en zijn met al onze eigen ervaringen een goede vraagbaak voor nieuwkomers op het eiland. Wij staan voor vertrouwen, goede service en gunnen het iedereen om comfortabel te kunnen wonen op een veilige, betaalbare en leuke plek op het eiland.

Alle woningen, bungalows, de tiny houses worden uit eigen beheer verhuurd. Wij sturen het onderhoud aan, doen de planning, beantwoorden alle mailtjes, doen de administratie en onderhouden zelf de contacten met onze huurders.

Wij staan voor goede prijs-kwaliteit, flexibiliteit en vinden het belangrijk om aan iedere verhuur een persoonlijke touch te geven. What you see is what you get! Ayo, heel graag tot ziens!

Met zonnige groet,

Luc en Angela de Jong

Ook zin om naar Aruba te gaan?

No nonsense verhuur van appartementen op Aruba
Schone en nette accommodaties van appartement tot villa
Sinds 1996 verhuur van ongemeubileerde woningen op Aruba
Betrouwbaar, veilig en eerlijk boeken
Persoonlijk en snel contact via onze kantoren in Nederland en Aruba
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Bent u op zoek naar een heerlijk huis voor lange termijn verhuur op Aruba?

Wij van Patiri helpen u graag verder bij het vinden van een geweldige en betaalbare villa, woning, bungalow op Aruba met zwembad voor de lange termijn verhuur op Aruba. Op Rentals Aruba.net vindt u ook een ruim aanbod van compleet en luxe ingerichte (vakantie)huizen op Aruba tegen aantrekkelijke prijzen. Huurt u via ons uw woning op Aruba, dan zullen wij onze uiterste best doen om u een heerlijke en zorgeloze tijd te bezorgen op het mooie eiland Aruba! Al onze woningen, huizen, bungalows liggen ideaal in de rustige en centraal gelegen wijk Papaya. De woningen zullen ongemeubileerd gehuurd worden. Juist voor lange termijn verhuur bent u bij Patiri Appartementen Aruba en Rentals Aruba aan het juiste adres! Als Nederlands en Arubaans management begrijpen wij uw wensen en zullen wij er alles aan doen om u met uw zoektocht naar de meest geschikte accommodatie te assisteren.

Kiezen voor een accommodatie in het buitenland – of dat voor vakantie of voor langere duur is – is op zich een lastige keuze… Het is voor mensen die het eiland Aruba kennen al moeilijk genoeg, laat staan voor toeristen of woningzoekenden die nog nooit op het eiland zijn geweest. Het is natuurlijk ideaal als de woning gelegen is in een centrale omgeving, niet te ver van de stranden, Oranjestad, het werk of de scholen. Als u zich niet wilt of kunt verdiepen in de locaties helpen wij u graag verder om alle belangrijke factoren mee te nemen in uw zoektocht naar de ideale huurwoning op Aruba en woonomgeving. Doordat wij jarenlang op Aruba gewoond hebben en regelmatig zelf op Aruba zijn, kennen wij het eiland als geen ander.

Wij staan 24/7 voor u klaar !

logo-retina

Zoek in ons woningaanbod

Zoek in ons aanbod huurwoningen op Aruba.

Vind de perfecte woning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de woning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083