Ga naar hoofdinhoud

Ben je op zoek naar rust en sereniteit?

Heb je even genoeg van het bruisende uitgaansleven, het strand of de swingende cultuur? Dan kun je een bezoekje brengen aan Alto Vista Kapel. Het piepkleine kerkje ligt in Noord (volg de borden Alto Vista Chapel) en is gebouwd in 1750 door een Spaanse missionaris. Het kerkje staat op een afgelegen plek met prachtig uitzicht op de Noordkust. Het is open voor publiek en je komt er door een lange kronkelweg te volgen die is aangegeven met witte kruisjes. Er zijn ook paardrijtours die hierheen gaan, zo kun je het spirituele combineren met het sportieve. Onze tip: maak een leuke tocht met Rancho Notorious!

Wat eigenlijk nog leuker is, is om het Peace Labyrinth te bekijken achter het kerkje. Het Peace Labyrint is gebouwd door studenten op basis van het Chartres labyrint. Het zijn 11 cirkels waarvan de bochten in vier kwadranten gearrangeerd zijn. 85 Rondgangen rond het middelpunt en een 6-bladig rozet in het midden. Moderne pelgrims doen de ‘peacelabyrinthwalk’als onderdeel van hun pelgrimage om te kunnen bidden, mediteren of voor persoonlijke groei.

Voor innerlijke groei en rust kun je ook terecht bij een van de vele yoga studios op het eiland. Check de fijne lessen bij Machebo Beach Resort (doe yoga op een mooi dek in de buitenlucht), Bucuti of check de diversiteit aan lessen (o.a. sup yoga) bij yogastudio Island Yoga Aruba (bij de befaamde Rachel Brathen). Zij hebben naast een comfortabele studio (met airco) ook een leuke winkel met yoga aanverwante artikelen.

Sup yoga bij Island Yoga Aruba

logo-retina

Zoek in ons woningaanbod

Zoek in ons aanbod huurwoningen op Aruba.

Vind de perfecte woning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de woning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083