Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een huis op Aruba voor de lange termijn?

Aruba is misschien wel de mooiste plek op aardige om voor een lange termijn een huis te huren. Huizen op de long term verhuurmarkt zijn dan ook snel verhuurd. Vooral het huren van een huis met een zwembad is enorm populair. En daar kunnen we onze klanten gezien het paradijselijke Arubaanse klimaat geen ongelijk in geven.

Gelukkig beschikken we bij Patiri over een ruim aanbod long term huurwoningen. Een deel van deze huizen heeft zelfs toegang tot een (privé) zwembad! Hierdoor is een lang verblijf op ons prachtige eiland nog leuker.

Op deze pagina is een actueel overzicht te vinden van ons huidige aanbod Aruba huurwoningen. Hierbij is het uitsluitend mogelijk om het huis voor een lange termijn te huren.

Waarom lange termijn verhuur de voorkeur heeft

Wij reserveren ons aanbod in Aruba puur voor lange termijn gebruikers. Dat wil zeggen dat dagjesmensen en toeristen niet van woningen uit ons aanbod gebruik maken. Dit doen wij omdat er een ander type mensen een huis voor een lange termijn wilt huren dan de mensen die slechts enkele dagen in een huis verblijven.

Lange termijn huurders gaan met zorg met een woning om, geven aandacht aan de omgeving en veroorzaken geen overlast voor omwonenden. Doordat een deel van ons woningaanbod in Aruba zich in de buurt van elkaar bevindt, kunt u daarom rekenen op huurders met gelijke normen en waarden.

Daarnaast stellen wij duidelijke huisregels aan onze huurders op zodat we met elkaar voor een prettige sfeer zorgen. Een sfeer die past bij een van de mooiste eilanden op aarde.

Lange termijn huis huren met zwembad of aan zee

Wie voor long term een huis op Aruba huurt, doet dit het liefst in de buurt van water. Dit begrijpen we bij Patiri maar al te goed. We hebben daarom zoveel mogelijk huizen uit ons aanbod met een zwembad weten te verzamelen. Hierdoor kunt u altijd op verkoeling rekenen. En dat is wel zo prettig op een plek waar de temperaturen snel op kunnen lopen.

Want hoe het voelt om een long term huis te huren waarbij na een lange dag werken het zwembad binnen duikafstand te vinden is? Volgens onze huidige huurders heerlijk. Afkoelen en ontspannen in een zwembad is volgens velen onbetaalbaar. Dat terwijl in ons lange termijn huuraanbod veel huizen in de nabijheid van een zwembad te vinden zijn.

Long term aanbod van Patiri

Op Aruba is iedereen bekend met de long term huurwoningen van Patiri. De woningen uit ons aanbod staan als zeer kwalitatief bekend zonder dat hier torenhoge huurprijzen tegenover staan. Wij vinden dat een huis op Aruba huren betaalbaar moet zijn. En zoals u in ons aanbod kunt ontdekken, is voor lange termijn een huis huren op Aruba mogelijk betaalbaarder dan u van uw huidige omgeving gewend bent.

Dat terwijl de rust en toegang tot horeca en de zee door velen als ultieme luxe wordt ervaren. Daarnaast zijn de woningen die u bij Patiri op Aruba kunt huren zo ingericht, dat u zelfs na een lange termijn niet meer uit de woning weg wilt.

Vrijwel ieder huis uit ons long term aanbod op Aruba is voorzien van alle gemakken. Dan kunt u onder andere denken aan:

  • Een stabiele WiFi-verbinding
  • Airconditioning
  • Kabeltelevisie
  • Inverter koelkasten
  • Onderhoud aan zwembad, tuin en woning (indien van toepassing)
  • Flatscreen televisie

U kunt daarom wel begrijpen waarom Patiri voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers het eerste adres is voor long term verhuur op Aruba!

Ziet u een mooi huis in ons aanbod? Dan komen we graag met u in contact!

De kans is groot dat u in ons long term aanbod verschillende huizen op Aruba tegenkomt die voldoen aan uw eisen. Als u een huis ziet waar u geïnteresseerd in bent, kunt u op de desbetreffende pagina meer informatie aanvragen. Dit kunt u voor iedere woning doen waar u in geïnteresseerd bent of u kunt contact opnemen met een van onze medewerkers.

Misschien wilt u namelijk wel specifiek een long term huis huren aan de zee zodat u elke dag kunt snorkelen. Wij kunnen u precies vertellen welke huizen u de snelste toegang tot de zee geven zodat u de mooiste koraalduivels en roggen kunt zien. Op Aruba kunt u met een korte autorit de mooiste plekken bereiken. Of wilt u liever de woningen eerst kunnen bekijken? Wat het ook is: via onze contactpagina komen we graag met u in contact!

Ook kunt u ons bereiken op ons kantoor in Nederland op +31-6-50445083 via de telefoon of info@patiri.com via de email.

Zoek in ons woningaanbod

Vind de perfecte woning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de woning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083