Ga naar hoofdinhoud

Een vakantiehuis in Aruba om optimaal tot rust te komen en te genieten van alles wat Aruba te bieden heeft. Bij Patiri kunt u rekenen op een variatie aan vakantiehuizen voor zowel kleine als grote reisgezelschappen. Of u nu een particulier vakantiehuis zoekt voor een lange vakantie of een kort verblijf. In ons huidige aanbod vakantiewoningen komt u uiteenlopende woningen tegen. Zo hebben wij vakantievilla’s met een eigen zwembad. Dat is wel zo lekker op een eiland waar de 30 graden regelmatig wordt aangetikt.

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Het toerisme in Aruba zorgt voor een groot gedeelte van de werkgelegenheid. De Arubanen, welke als misschien wel het vriendelijke volk ter wereld worden gerekend, zien toeristen dan ook met liefde komen. Als toerist, kunt u rekenen op een zeer prettige en vriendelijke ervaring.

Aruba, dat door velen Happy Island wordt genoemd, is daar om iedere dag weer een glimlach op het gezicht van haar bezoekers te toveren. Dat al vanaf het moment dat u op het vliegveld aankomt tot de dag dat u met uw koffers weer uw vakantiehuis in Aruba uitstapt.

Gedurende uw verblijf kunt u genieten van 31 kilometer aan stranden, een wereldberoemd koraalrif en al het entertainment dat u nodig heeft. Van winkels, resorts tot concerten en leuke restaurants. Vergeet vooral niet het prachtige Nationale Park Arikok te bezoeken. Dit park staat bekend om de zeldzame (torenhoge) cactussen.

Een vakantiehuis op Aruba huren uit ons aanbod

Volgend jaar pas een vakantiehuis nodig? Of volgende week al naar Aruba? Bij Patiri kunt u voor ieder verblijf op iedere termijn rekenen op onze vakantiewoningen. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om tijdig een reservering te plaatsen. Daarom kunt u bij een deel van ons aanbod vakantiehuizen ook op korte termijn nog reserveren. Hierdoor behoudt u de flexibiliteit over uw reisschema en hoeft u niet bang te zijn dat u geen accommodatie op ons prachtige eiland heeft.

U kunt het huidige aanbod bovenaan deze pagina bekijken. Hier ziet u onder andere welke vakantiehuizen wij u op dit moment kunnen aanbieden. Door vervolgens op de desbetreffende woning te klikken, kunt u meer informatie over deze woning opvragen of uw interesse kenbaar maken.

Mocht u geen vakantiehuis in ons aanbod kunnen vinden dat aan uw eisen voldoet, dan komen we graag alsnog met u in contact. Wij weten met enige regelmaat van beschikbare woningen af die mogelijk wel aan uw eisen voldoen. Wanneer wij weten welke eisen u precies aan een vakantiehuis in Aruba stelt, kunnen we u hierbij helpen.

Particuliere vakantiewoning met een zwembad of in de buurt van de zee

Aruba is een van de mooiste plekken om voor langere tijd een particuliere vakantiewoning af te nemen. U verblijft op rij-afstand van de zee waardoor een strandwandeling nooit ver weg is. Snorkelen en duiken is op Aruba net zo toegankelijk. Een echte avonturier weet daarom ons prachtige eiland snel te vinden.

Datzelfde is van toepassing op onze vakantie woningen. Wij willen u namelijk alles kunnen bieden wat bij een comfortabel verblijf op Aruba vanzelfsprekend hoort te zijn.

Dat wil zeggen dat onze vakantiehuizen van alle gemakken voorzien zijn. U kunt dan denken aan:

– Een stabiele WiFi-verbinding
– Airconditioning
– Kabeltelevisie
– Inverter koelkasten
– Onderhoud aan zwembad, tuin en woning (indien van toepassing)
– Flatscreen televisie

Een deel van onze vakantiehuizen heeft daarnaast ook de beschikking over een eigen of gedeeld zwembad. Dit is altijd in de omschrijving van de desbetreffende woning te vinden.

Boek en geniet op Aruba

Bent u klaar om ook van een ontspannende en zonnige vakantie op Aruba te genieten? Doet u dit ook liever in een eigen vakantiehuis? Dan kunt u een particuliere vakantiewoning bij Patiri huren voor uw reisperiode!

U kunt bij ons een vrijblijvende aanvraag plaatsen door op onze website het aanvraagformulier van de vakantiewoning waar u in geïnteresseerd bent in te vullen. Ook kunt u ons bereiken op ons kantoor in Nederland op +31-6-50445083 of via info@patiri.com.

Zoek in ons woningaanbod

Zoek in ons aanbod vakantiehuizen op Aruba in het overzicht hierboven.

Vind de perfecte vakantiewoning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de vakantiewoning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083