Ga naar hoofdinhoud

Onderwijs op Aruba

Namens ons team heet ik u van harte welkom op onze website. We nodigen u graag uit om onze website verder te bekijken om zo te ervaren dat onze scholen een unieke leeromgeving op Aruba aanbieden.

Voor al onze leerlingen geldt dat wij hen de mogelijkheid willen bieden om zich naar eigen kunnen te ontwikkelen. Dat doen we niet alleen door ons te richten op het leren zelf, maar ook door hen te laten groeien in een veilige, gezellige en kleinschalige omgeving.

Op Aruba zijn we een voorloper in Nederlands georiënteerd onderwijs. Vanzelfsprekend ligt onze focus op kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat boeiend en uitdagend is. De resultaten van de afgelopen jaren bevestigen dat we dit goed doen en een sterke basis hebben. Al 20 jaar werken we hieraan met een hecht, enthousiast en gemotiveerd team. Op onze scholen gaan een goede sfeer en optimale prestaties hand in hand. Wij streven ernaar dat onze leerlingen met plezier naar school gaan en in een kindvriendelijke, veilige en geordende omgeving worden uitgedaagd om doelgericht te leren en samen te werken. Onze kernwaarden passie, persoonlijke aandacht, maatwerk zijn daarbij leidend.

Onze scholen staan midden in een multiculturele samenleving. Onze leerlingen groeien op in een maatschappij waarin Arubaanse, Nederlandse, Latijns-Amerikaanse en Noord-Amerikaanse culturen elkaar intensief ontmoeten. Binnen onze scholen zetten we ons in om elke cultuur tot zijn recht te laten komen. Leerlingen mogen ontdekken dat ze van elkaars cultuur kunnen leren!

Voor wat betreft de huisvesting, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Lopende het schooljaar zal het Schakel College verhuizen naar een nieuw schoolgebouw bij onze basis- en peuterschool. Met alle scholen van de stichting op één terrein zullen we nog betere voorzieningen kunnen realiseren.

Onze scholen zijn aangesloten bij Stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland). Wij werken nauw samen met de Nederlandse en Arubaanse onderwijsinspectie om het onderwijs zo goed mogelijk te organiseren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via email of telefonisch. Bent u in de buurt dan nodigen wij u van harte uit om ons even te bezoeken. U bent van harte welkom!

Namens het team

Mw. Inge La Haye

Directeur

Linkje schakelaruba.com

logo-retina

Zoek in ons woningaanbod

Zoek in ons aanbod huurwoningen op Aruba.

Vind de perfecte woning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de woning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083