Ga naar hoofdinhoud

Wie met enige regelmaat op Aruba verblijft, heeft de vele voordelen van het eiland mogen ervaren. De laatste jaren ontdekken steeds meer mensen wat Aruba te bieden heeft. Het aantal mensen dat jaarlijks op Aruba een huurwoning zoekt, neemt dan ook sterk toe.

Bij Patiri hebben wij daarom alles op alles gezet ons aanbod van huurwoningen op Aruba uit te breiden. Dit zonder in te leveren op kwaliteit of voorzieningen. Wij vinden namelijk dat een verblijf op ons prachtige eiland zo comfortabel en prettig mogelijk moet verlopen. Daar draagt een volledig uitgeruste huurwoning op Aruba aan bij.

Ons aanbod

Waarom een huurwoning op Aruba altijd een goede keuze is

Aruba heeft de afgelopen tien jaar veel verbeteringen doorgemaakt. De infrastructuur is aangepakt en er is veel geïnvesteerd om het comfort van bezoekers en inwoners te verhogen. Iets waar u met een Arubaanse huurwoning van kunt profiteren.

Het eiland weet rust te bieden aan al haar inwoners. Of dat nu is door de rustgevende zee of de prettige sfeer. Want doordat Aruba nooit hoeft te wachten op lekker weer, is iedereen altijd in een goede stemming te vinden. Hierdoor is het net zo gezellig in de huurwoning als er buiten.

Wij hebben onze huidige huurders gevraagd wat de voordelen van een huurwoning op Aruba zijn:

– Het warme klimaat
– Internationale visie
– Amerikaanse en Nederlandse invloeden
– De zee
– Leuke en gezellige mensen
– Veiligheid
– Nederlandse producten in de supermarkt
– Vriendelijkheid in het verkeer

Bij Patiri zijn we het helemaal met dit positieve beeld van Aruba eens. Nu nog een huurwoning vinden!

Op Aruba een huurwoning vinden

Het vinden van een huurwoning is op Aruba de laatste jaren niet makkelijker geworden. De groeiende interesse voor een lang termijn verblijf en dan in het speciaal voor het huren van een huis, heeft ervoor gezorgd dat het aanbod kleiner is geworden. Voor een korte vakantie zijn er nog voldoende Airbnb’s te vinden. Maar voor een langere vakantie of verblijf? Dan is het een kwestie van goed zoeken en veel geduld.

Tenminste, niet bij Patiri. Bij Patiri hebben we namelijk als een van de weinige platformen voor huurwoningen op Aruba het hele jaar door een ruim aanbod. Dit komt doordat wij een van de bekendste gezichten voor het huren van een woning zijn.

Ons aanbod bestaat uit een groot aantal verschillende soorten huurwoningen waarbij altijd de kwaliteit en het comfort aanwezig is wat u van Patiri mag verwachten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u op alle voorzienen kunt rekenen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

U kunt hierbij denken aan huurwoningen op Aruba met een zwembad in een rustige omgeving. Daarnaast zijn onze huurwoningen altijd van een vaste set aan voorzieningen voorzien, waaronder:

– Een stabiele WiFi-verbinding
– Airconditioning
– Kabeltelevisie
– Inverter koelkasten
– Onderhoud aan zwembad, tuin en woning (indien van toepassing)
– Flatscreen televisie

Bij een groot deel van ons aanbod is het bovenstaande overzicht van voorzieningen aanzienlijk langer. Zoals een huurwoning op eigen kavel of zwembad!

Huren zonder zorgen op het eiland dat nooit zorgen heeft!

Een huurwoning brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo bent u niet verantwoordelijk voor het onderhoud en kunt u voor een bepaalde tijd de woning huren. Wij zorgen ervoor dat uw huurwoning van alle gemakken voorzien is. Daarnaast plegen we regelmatig onderhoud aan de woning en omliggende voorzieningen zoals een tuin, park, patio of zwembad.

Hoe kan ik een woning op Aruba huren?

Het huren van een woning op Aruba via Patiri kost weinig werk. Hierboven kunt u een actueel overzicht vinden met onze huurwoningen. U kunt dit overzicht filteren op basis van uw eigen wensen of per woning de mogelijkheden bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld een huurwoning selecteren op basis van:

– De locatie
– Het aantal slaapkamers
– Het aantal personen waarvoor de woning te huren is
– Het aantal badkamers
– De huurprijs

Hierdoor kunt u eenvoudig op Aruba een huurwoning vinden die perfect op uw wensen aansluit. Zit onverhoopt uw droomwoning er niet bij? Dan komen we graag met u in contact. Mogelijk kunnen wij namelijk in ons netwerk wel een huurwoning vinden die aansluit op uw wensen. Ook zijn er met enige regelmaat woningen bekend die binnen enkele weken of maanden vrijkomen.

U kunt ons bereiken op ons kantoor in Nederland op +31-6-50445083 of via info@patiri.com.

Zoek in ons huurwoning aanbod

Zoek in ons aanbod huurwoningen op Aruba in het overzicht hierboven.

Vind de perfecte huurwoning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de huurwoning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083