Ga naar hoofdinhoud

Eten en drinken op Aruba

Liefhebbers van goed eten en drinken hoeven op Aruba niets te kort te komen. Mede dankzij het goed ontwikkelde toerisme is Aruba een prima land om de inwendige mens te verwennen. Het aanbod is vrij breed en met zowel de kwaliteit van het geboden voedsel als met de hygiëne is het op Aruba dik voor elkaar. Wie zelf wil koken die kan in een aantal grotere supermarkten kiezen uit een groot assortiment aan levensmiddelen. Omdat vrijwel alles geïmporteerd wordt, is er ook een vrij groot aanbod van producten uit Nederland. Sta er dan ook niet van te kijken als je huismerken van Nederlandse supermarktketens in de schappen aantreft. Zo kun je onder andere terecht bij Superfood, voor het grootste aanbod aan Europese producten.

Van eenvoudige snack tot luxe restaurants…

Aruba has it all, van eenvoudige lokale snack en rum shops, sushi bars tot trendy en luxe restaurants. Uitgebreid dineren in één van de restaurants langs de boulevard of in het centrum van Oranjestad, tot diverse internationale keukens (Mexicaans, Frans, Cubaans, Belgisch, Chinees) bij een restaurant in één van de vele shopping-malls. Er zijn vele mogelijkheden die Aruba te bieden heeft.

Go local bij een snack of ga voor een lekkere roti naar de Surinamer op Noord. Klaar terwijl je wacht en ondertussen drink je een Polar met de lokale mensen. In Oranjestad mag je een overheerlijke “pastechi” niet overslaan. Deze lokale snack is verkrijgbaar met kip, ham, kaas, gehakt en/of Tjap Tjoi. Blootvoets dineren met je voeten in het zand (Barefoot restaurant) of lekker casual bij Que Pasa restaurant. Wil je heerlijk Surinaams eten dan raden we Yanti aan. Wil je ontspannen borrelen met een hapje dan kun je terecht bij Cafe 080. Ook de verschillende sushi bars en restaurants in en bij de hotels hebben tal van aantrekkelijke menu’s. Wij hebben ondertussen al veel geprobeerd en vertellen je graag over onze favorieten. Uiteraard horen we graag over jullie ervaringen en ontdekkingen.

logo-retina

Zoek in ons woningaanbod

Zoek in ons aanbod huurwoningen op Aruba.

Vind de perfecte woning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de woning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083