Ga naar hoofdinhoud

Wie ultiem wilt kunnen genieten op Aruba is daarvoor bij Patiri aan het juiste adres. Een villa. Met een zwembad waar u de hele dag in kunt ontspannen. Even afkoelen? Uw zwembad is op duikafstand van uw woonkamer te vinden. Hierdoor voelt u zich de koning(in) in eigen rijk.

U kunt bij Patiri diverse riante villa’s ontdekken welke u op Aruba kunt huren. Deze villa’s zijn veelal geschikt voor reisgezelschappen van tussen de 4 en 10 personen waardoor u uw vakantie in het bijzijn van de mensen die u lief zijn kunt vieren. Bent u voor een langer verblijf op zoek naar een villa op Aruba? Dan kunt u ook dan een van onze villa’s huren.

Ons aanbod

Een luxueuze ervaring op het Happy Island

Bij alle door Patiri aangeboden villa’s staat optimaal comfort voorop, zodat u tijdens u verblijf van alle gemakken voorzien bent. Geen omkijken naar onderhoud van het zwembad of de buitenruimtes. Daar zorgen wij voor. De villa’s zijn voorzien van diverse luxe voorzieningen zodat u zich kunt richten op uw verblijf. Want op Aruba is altijd wat te beleven!

Aruba wordt door de inwoners ook wel het Happy Island genoemd. Dit omdat Arubanen altijd in een goede stemming zijn. Of dat nu komt door het heerlijke eten of het weer weet niet niemand. Dat het een van de leukste plekken ter wereld is om te leven, is iedereen het over eens.

Op het Happy Island doen wij er alles aan om de huurders van onze villa’s nog blijer te maken. Dat doen we door de door ons aangeboden villa’s van alle gemakken te voorzien. Hierdoor heeft u tijdens uw verblijf nergens omkijken naar en kunt u moeiteloos een heerlijk gerecht in de woonkeuken (laten) bereiden of een duik in het zwembad nemen.

Een luxueuze ervaring is namelijk alleen mogelijk als de voorzieningen hier op aansluiten. Alhoewel de precieze voorzieningen per villa variëren, kunt u veelal rekenen op een:

– Grote keuken
– Privé-zwembad
– Flatscreen tv
– Grote woonkamer
– Airconditioning in de gehele villa
– Zitgedeelte buiten
– Ruime badkamer(s)

Kortom, alles wat er nodig is om een verblijf op Aruba oneindig te laten worden. Dat allemaal in de omgeving van prachtige natuur en 24/7 entertainment.

Altijd wat te doen op Aruba

Wie een villa op Aruba wilt huren, huurt ook meteen de faciliteiten en voorzieningen van de nabije omgeving. Doordat Aruba een betrekkelijk klein eiland is, is veel binnen loop- of fietsafstand te bereiken. Gezien het grote aantal ‘hotspots’ dat Aruba rijk is, hoeft u zich daarom nooit te vervelen.

Aruba kent verschillende bezienswaardigheden waar u tijdens uw verblijf zonder twijfel een bezoek aan wilt brengen. Wilt u liever de natuur op Aruba verkennen? Dan kunt u onder andere ons prachtige Nationale Park bezoeken. Hier komt u onder andere zeldzame cactussen en woestijnzand tegen!

Hoe kan ik op Aruba een villa huren?

Het huren van een villa op Aruba is betrekkelijk eenvoudig. Vooral als u besluit via Patiri een villa te huren. Wij hebben behalve een ruim aanbod villa’s het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een villa te kunnen huren.

De makkelijkste manier om dit proces van start te laten gaan is door eerst op zoek te gaan naar een villa in Aruba die op uw wensen aansluit. In het bovenstaande overzicht kunt u eenvoudig de beschikbare villa’s filteren op basis van uw wensen. Zo kunt u het aantal benodigde kamers selecteren. Net als het aantal personen, de prijs, locatie en het aantal badkamers.

Vervolgens ziet u een overzicht bestaande uit de villa’s die aan deze eisen voldoen. Per villa kunt u meer informatie bekijken of op de pagina een vrijblijvende aanvraag plaatsen. Deze aanvraag kunt u voor meerdere villa’s plaatsen zodat u direct voor de villa’s waar u geïnteresseerd in bent informatie kunt opvragen.

Mocht u niet de villa vinden die u graag op Aruba zou willen huren, adviseren wij u alsnog met ons in contact te komen. De kans is namelijk groot dat wij in ons netwerk de villa kunnen vinden die wel bij u past. U kunt ons hiervoor bereiken op ons kantoor in Nederland op +31-6-50445083 of via info@patiri.com.

Zoek in ons villa aanbod

Zoek in ons aanbod villa’s op Aruba in het overzicht hierboven.

Vind de perfecte villa!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de villa die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083