Ga naar hoofdinhoud

Een stukje algemene informatie

Aruba is een eilandnatie in de Caraïbische Zee, behorend tot het Koninkrijk der Nederlanden en gelegen op 23 kilometer ten noorden van het schiereiland Paraguaná van de Venezolaanse deelstaat Falcón.

Het behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Als voormalig Nederlandse Kolonie en tegenwoordig met de ‘Status Aparte’ heeft Aruba binnen het Koninkrijk der Nederlanden een van de hoogste levensstandaarden van het Caribisch gebied. Nederlands is de officiële voertaal maar ook Engels, Spaans en het eigen Papiamento worden op het eiland gesproken.

Een gemiddelde temperatuur van 28°C en de altijd aanwezige verkoelende passaatwind zorgen voor een zeer aangenaam klimaat

Behalve uitstekende watersportcondities (windsurfen, kitesurfen, duiksport ed.) heeft Aruba veel meer te bieden. Voor de actieve en sportieve toerist zijn er o.a. mogelijkheden om te paardrijden, golfen, safari- en off-road tours langs de ruige Noordkust.
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Nationale Park ‘Arikok’. Shoppers kunnen winkelen in het sfeervolle Oranjestad en uitgaan kan in het bruisende nachtleven met zijn vele casino’s, bioscoop, bars en restaurants.

Aruba is de perfecte plek om ontspanning te herontdekken, romantische momenten te beleven en Aruba’s rijke cultuur te absorberen.
Geef uzelf een oppepper en krijg een adrenalineshot met de activiteiten op het water of aan land.
Dit alles maakt Aruba tot “One Happy Island“.

Handige links voor Aruba:

logo-retina

Zoek in ons woningaanbod

Zoek in ons aanbod huurwoningen op Aruba.

Vind de perfecte woning!

Vind door middel van de handige filters eenvoudig de woning die bij u past.

Contacteer ons

Stuur ons een email of geef ons een belletje. Tel: +31-6-50445083