Ga naar hoofdinhoud

Tarieven appartementen voor langdurig verblijf per maand

Vanwege de variatie in appartementen zijn er verschillende tarieven van toepassing. Al onze tarieven zijn exclusief water, electra, gas en kabel T.V. Hieronder treft u een overzicht aan van onze tarieven voor lange termijn verhuur.

  • Cat A: 1 / 2 pers. 1 slaapkamer appartement vanaf Afl. 1125,-
  • Cat B: 2 pers. 1 slaapkamer appartement vanaf Afl. 1325,-
  • Cat C: 2 pers. 2 slaapkamer appartement vanaf Afl. 1600,-
  • Cat D: 2 / 4 pers. 2 slaapkamer apt. / huis vanaf Afl. 1850,-

Eventuele prijswijzigingen voorbehouden, prijzen in Arubaanse guldens per maand o.b.v. een verblijf van minimaal 6 maanden.

Tarieven vakantie-appartementen per week

Het standaard tarief is vanaf Euro 385,00 per week en dit is gebaseerd op een verblijf van max. 2 personen in een 1 slaapkamerappartement. Dit tarief is inclusief linnengoed en energiekosten (water, electra, gas en kabel T.V.) en exclusief kosten voor een eindschoonmaak (Euro 29,00)
Over de totale accommodatiekosten zal nog 9,5% toeristenbelasting worden geheven welke wij af dienen te dragen aan de overheid.

Eventuele prijswijzigingen voorbehouden, prijzen in Euro per week

Tarieven Vakantie Villa Aruba per week

Tevens beschikken wij over een grote vakantie-villa, welke zeer geschikt is voor gezinnen en grotere families. U huurt al een vakantie-villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een privé zwembad bij ons vanaf Euro 975,00 per week (max. 8 personen). excl. verplichte schoonmaakkosten Euro 59,00

Hierbij geldt ook dat over de totale accommodatiekosten nog 9,5% toeristenbelasting wordt geheven welke wij af dienen te dragen aan de overheid.

Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.
Stuur ons een email als u een gepaste offerte wenst voor uw reisgenootschap.