Ga naar hoofdinhoud

Air-conditioning
Elke woning is voorzien van air-conditioning voor de slaapkamer(s). Bij gebruik van deairco, slaapkamerraam en -deur dicht doen!!! De capaciteit is aangepast aan het volume (aantal M3) van de (slaap)kamer(s). Voor optimale koeling kunt u de kunststof airco-filters afspoelen onder de kraan. Zo blijft het filter stofvrij en functioneert de airco optimaal.

Doe-het-zelvers onder ons
Schilderijen, decoraties, lijstjes etc. niet zelf ophangen a.u.b. Wij zijn voorzien van een grote voorraad spijkers, hamers en vakmannen die dit doen. Geef s.v.p. door aan de beheerder en de klus wordt geklaard. Geen duct-tape en of plakband gebruiken dit i.v.m. beschadigingen!!!

Faciliteiten – wasmachine (algemeen)
Er is een eigen wasmachine aanwezig in het poolhok. De instructies staan op de binnenkant van de wasmachine lader. Een droog-/ophangruimte voor het wasgoed is aanwezig bij de woning. Nota: het is geen verplichting om van deze faciliteit gebruik te maken. Wassen is op eigen risico. Maak de wasmachine na iedere wasbeurt goed schoon van binnen en buiten.

Faciliteiten – zwembad
Het zwembadreglement is een aparte bijlage bij de huurovereenkomst. Iedereen wordt vriendelijk doch dringend verzocht zich aan dit reglement te houden.

Huisvuil
Wij adviseren om huisvuil ed. dagelijks weg te gooien in de daarvoor bestemde vuilniscontainer vooraan de weg. Laat vuilnis of (restanten) levensmiddelen nooit buiten bij de woning staan!!! Maak dozen en pakken klein/plat.

Logées
Het tijdelijk verblijf (max 1 maand) van max. 2 logées is toegestaan mits de huurder van de woning zelf ook aanwezig is. Het verblijf van logées dient te allen tijde gemeld te worden (telefonisch of via email). Huurders zijn verplicht om hun logées op de hoogte te stellen van de huisregels en het zwembadreglement.

Parkeren
Het pand beschikt over minimaal één (1) vaste parkeerplaats voor de ingang van de woning. Parkeren is op eigen risico.

Roken
Wegens veiligheidsoverwegingen wordt u vriendelijk verzocht om in de woning niet te roken. Uiteraard wel buiten op de porche. Gebruik gaarne te allen tijde een asbak, dank u.

Bij vragen, meldingen van visite of (technische) storingen zijn wij bereikbaar via telefoon/email