Ga naar hoofdinhoud

Airconditioning
Elke woning is voorzien van air-conditioning voor de slaapkamer(s). Bij gebruik van de airco, slaapkamerraam en -deur dicht doen!!! De capaciteit is aangepast aan het volume (aantal M3) van de (slaap)kamer(s). Graag 1x in de maand de kunststof airco-filters afspoelen onder de kraan. Zo blijft het filter stofvrij en functioneert de airco optimaal. Gelieve de airconditioning niet onder de 22 graden zetten i.v.m. de mogelijkheid dat
leidingen bevriezen.

Doe-het-zelvers onder ons
Schilderijen, decoraties, lijstjes etc. niet zelf ophangen a.u.b. Wij zijn voorzien van een grote voorraad spijkers, hamers en vakmannen die dit doen. Geef s.v.p. door aan de beheerder en de klus wordt geklaard. Geen duct-tape en of plakband gebruiken dit i.v.m. beschadigingen!!!

Faciliteiten – wasmachine (algemeen)
Huurder kan gebruik maken van de algemene wasmachines. Deze faciliteit is te vinden in het oranje poolhuis. Kosten zijn AFL. 5,= per wasbeurt (eigen wasmiddel meenemen). Zie instructies in het washok. Een algemene ophangruimte voor het wasgoed is aanwezig achter het poolhuis in de tuin (enkele appartementen hebben eigen waslijnen). Nota: het is geen verplichting om van deze faciliteit gebruik te maken. Wassen is op eigen risico.

Faciliteiten – zwembad (algemeen)
Het zwembadreglement is een aparte bijlage bij de huurovereenkomst. Iedereen wordt vriendelijk doch dringend verzocht zich aan dit reglement te houden.

Huisvuil
Wij adviseren om huisvuil ed. dagelijks weg te gooien in de daarvoor bestemde (bruine met zwarte deksels) vuilniscontainer vooraan de weg (bij 9G in de zwarte containers vooraan de weg). Laat vuilnis of (restanten) levensmiddelen nooit buiten bij het appartement staan!!! Maak pakken/dozen plat/klein. Houd je porch schoon zoals je hem hebt ontvangen van de beheerders.

Logées
Het tijdelijk verblijf van max. 1 tot 2 logées (laatste indien van toepassing) is toegestaan mits de huurder van het appartement zelf ook aanwezig is, bij een minimaal huurcontract van 6 mnd. Het verblijf van logées dient te allen tijde gemeld te worden (via email). Huurder is verplicht om zijn/haar logée(s) op de hoogte te stellen van de huisregels en het zwembadreglement.

Parkeren
Elk appartement heeft een vaste parkeerplaats voor max. 1 auto. Parkeren is op eigen risico.

Pest-control (maandelijkse insectenbestrijding)
1x in de maand wordt er rondom alle appartementen (buiten) en in de tuinen gespoten tegen insecten/ongedierte. Deze service is inbegrepen in de huurprijs.

Bij vragen, meldingen van visite of (technische) storingen zijn wij bereikbaar via telefoon/email.